fredag 20 juni 2008

Hugo Boss

förresten, försäljaren på Hugo Boss höll på att driva mig till vansinne samtidigt som jag skrattade förundrat över hans sätt att sälja kostymer. så här är det:


-att köpa för stor kavaj är vanligt bland folk. och för stor kavaj, det är fult. Försäljaren kan konstatera att Eirik tidigare har köpt för stor kavaj, och att han antagligen gått runt och varit jävligt ful. men nu ska försäljaren fixa till det.

-svart är fult! det ska vara mörkblått eller mörkgrått. (eirik valde som tidigare nämnts mörkblått. vi försökte fråga om inte ljusgrå kunde gå, och då sa han; jovisst här har jag en väldigt ful ljusgrå kostym. nej okej mörkblå.)

-tre knappar på jackan är fult! det ska vara två. tur för oss att Eirik ville ha två knappar, men en annan man hade mindre tur;
försäljaren till mannen: - nej! vi kommer inte att bli eniga. Tre knappar ÄR inte snyggt!
mannen som har på sig sin egen kavaj med tre knappar: - jo, men nu råkar det vara så att jag vill ha tre knappar, för att... (orsak som jag inte hörde)
försäljaren: - nej, som sagt, vi blir inte eniga om det här!
mannen med treknappskavajen går.

-det går aldrig att argumenterara med kunder så att dom förstår (berättar försäljaren till oss). och framförallt: kunder är røvsyge! (och fråga inte mig vad det betyder - ful kanske)

-att ha fast knapparna knäppta på kavajen är fult! (eirik gör misstaget att knäppa de två knapparna innan vi fick veta detta faktum (!)) har man knapparna knäppta fokuserar alla andra bara på magpartiet. då ser man kort och tjock ut = fult.

- att vara slank är bra. det tycker inte försäljaren att han är, se nu bara hur han ser ut. men det är lite bättre när han har upp knapparna. för då fokuserar inte andra på magen. och han har tagit in jackan i ryggen så att midjan framhävs. det tycker han också att eirik ska göra. eirik är ju så slank. det MÅSTE han framhäva.

- att ha byxorna lågt ner på höften är fult! detta kunde jag nicka instämmande till, men fnissade till när försäljaren drog upp byxorna så högt på eirik att de såg ut som ett par långbenade strings. hm. men enligt försäljaren skulle dessa långa ben (med för korta byxben) ge eirik flyt bland pigerne. Män älskar kvinnor med långa ben, men kvinnor älskar män med långa ben ännu mera. det är bara för att kvinnorna tittar så diskret som man aldrig har vetat detta. försäljaren demonstrerar hur en kvinna tittar diskret . och för att vi ska förstå hur diskret det faktiskt är, visar han i jämförande syfte hur män gör när de tittar på kvinnor (höjer på ögonbrynet och ropar wooo)

så nu inväntar vi bara kvinnornas reaktion. spännande.

p.s. försäljaren var ful.

3 kommentarer:

Emmi sa...

Hähähä. Tajtskostym och ful försäljare, vilken hit :)

Anonym sa...

Hahahaaahaaaaaahaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Anonym sa...

I denna modefixerade värd spelar det inte någon roll vad man själv tycker om så länge alla andra ser att man är snygg, slank o har långa ben. Det är bara att avsäga sig sina åsikter o ge vika för den ultimata sanningen, dvs expeditens tycke.

PS. Go Netti som satte fart på Leffe!